Egy vízminőségi problémától a technológiai megoldásig - Kovács, Zoltán (Economica, 2020)
Az általános cím ellenére konkrét ivóvíz-minőségi probléma megoldására tett javaslatokat tárgyal az alábbiakban a tanulmány, nevezetesen a mikrobiológiai kifogásoltság megszüntetésének lehetséges módszereit a Szolnoki Felszíni Vízműben.