Az oktatásfejlesztés átalakítási folyamatai Oroszországban - Molchanov, Igor; Molchanova, Natalya Petrovna (Economica, 2020)
A tanulmány áttekinti az Orosz Föderáció oktatásfejlesztési kérdéseit a gazdaság és a szociálpolitika átalakításának, modernizációjának időszakában. Bemutatásra kerülnek az emberi erőforrás potenciál, a pénzügyi biztonság és a közigazgatás fejlesztésének irányvonalai a tanulás tartományán belül.