A fenntartható fejlődés és a felelős vállalatirányitás realitásai Magyarországon - Deák, Zsuzsanna (Economica, 2020)
A felelős vállalatirányítás koncepciója több évtizede jelen van mégis, az elmélet gyakorlatba való átültetése több szempontból is féloldalasra sikerült. Jelen tanulmányban a magyarországi vállalatok jelenlegi helyzetét és eredményeit tekintem át.