Az adaptív (a fogyatékkal élőket megcélzó) turizmus fejlődése Oroszországban - Voskolovitch, Nina; Miroshnikova, Yulia (Economica, 2020)
A cikk a fogyatékkal élők számára készült turisztikai termékek fejlesztésének problémáival foglalkozik. A szerzők különös figyelmet fordítanak a szállítással és az elszállásolással foglalkozó szervezeteknek. A fogyatékkal élők integrálása a társadalomba része a társadalmi felelősség megvalósításának a turizmus szektorban.