Új utakon a testnevelőtanár-képzés Egerben: a sportszakos hallgatók utazási szokásainak, és a sítáborozás kínálati elemeivel való elégedettségének vizsgálata - Müller, Anetta; Könyves, Erika; Vásárhelyi, Tamás; Mondok, Anita (Economica, 2020)
.