A szállodák stratégiája, mint a turizmus fejlődésének tényezője Oroszországban - Nikolaev-Pasukhin, Stanislav (Economica, 2020)
A publikációmban a nemzetközi szálloda láncok vizsgálatára kerül sor, akik a szálláshely szolgáltatás egyik meghatározói tényezői. A moszkvai hotel láncok vizsgálata során azt vizsgáltam, mely tényezők befolyásolják leginkább a turisták döntéseit. A szállodák vizsgálatát CSG analízis segítségével végeztem el.