A szociális munkás küldetése Jász-Nagykun-Szolnok megyében - Boda, Tímea; Hima, Gabriella; Huff, Endre (Economica, 2020)
Publikációnk célja a szociális munkás szakképzés bevezetésének előkészítése a Szolnoki Főiskolán. Jász-Nagykun-Szolnok megye olyan régiót képvisel az országon belül, amelyben a lakosság összetétele, társadalmi helyzete nemcsak indokolná a szociális munkások számának növelését, hanem kifejezet en szükségessé tenné. Ezért a Társadalomtudományok és Kommunikáció Tanszék kutatócsoportjának programjában a hátrányos helyzetűek segítését prioritásként szerepel.