Hétköznapok igazsága - Sándor, Bálint (Economica, 2020)
Ez a tanulmány az igazságról, az igazságtalanságról, az igazságosságról, igazságtalanságosságról szól. Keresi a választ arra a fontos kérdésre: mi a társadalmi igazságos és mi társadalmilag igazságtalan. Bemutatja az igazság és igazságtalanság fogalmát, a fogalmak tartalmát, terjedelmét, sokféleségét, kapcsolatát és összefüggését más társadalmi eszmékkel, elvekkel értékekkel.