A szellemi tulajdon gazdasági hatása Európában és Magyarországon - Szilágyi, Gábor; Földi, Kata (Economica, 2020)
Az írás célja, hogy elméleti kutatás keretében megmutassa az Európai és a Magyar szellemi tulajdon helyzetét a vállalkozások életében. A tanulmányban gazdasági oldalról megközelítve igyekszünk elemezni és bemutatni ezt a külső szemlélő számára kizárólag jogi jelenségnek tűnő területet.