A magyar cafetériarendszer sajátosságai az adójogi változások tükrében - Törő, Emese (Competitio, 2010)
A tanulmány a választható béren kívüli juttatások rendszerével, funkcióival és azok magyar adóügyi szabályozásával foglalkozik. Elsőként a cafetéria alkalmazásának feltételeivel illetve annak előnyeivel foglalkozunk. Ezután a különbözőképpen csoportosított juttatások szablyozását, kiváltképp az adózással kapcsolatos változásokat elemezzük.Journal of Economic Literature (JEL) kód: J32, K34