Mi a közös az deflációban, a vállalkozásban, az EU-ban és a jog közgazdaságtanában? Beszámoló a Prague Conference on Political Economy konferenciáról; 2015. április 17–19, Prága - Czeglédi, Pál (Competitio, 2015)
.