Coping Strategies of Elite Hungarian Junior Handball Players - Ökrös, Csaba; Kőnig-Görögh, Dóra; Gyömbér, Noémi (Acta Medicinae et Sociologica, 2020)
Jelen tanulmányunkban magyar utánpótlás korú (14-19 éves) kézilabdázók (n=288) sportolói megküzdési stratégiáit vizsgáltuk a nemek, életkorok és a kézilabda posztok tekintetében, AthleticCopingSkillsInventory (ACSI-28) segítségével. A Csapásokkal való megküzdés (11,69 vs. 11,00; F=2,670 p