Könyvismertetés Dr. Turák József és Dr. Jacina György: Az ungvári Novák Endre Kórház története dokumentumok tükrében, 2023-ban, Ungváron kiadott könyvéről - Láczay, Magdolna (Acta Medicinae et Sociologica, 2026)
.