Recenzió a Párbeszéd folyóirat (10/2023.) Szociális munka – Spiritualitás – Egyházak című tematikus számáról - Stumpf-Tamás, Ivett; Móré, Marianna (Acta Medicinae et Sociologica, 2025)
A szociális munka, spiritualitás és egyház kapcsolatát igyekszem körbejárni, illetve bemutatni a Párbeszéd folyóirat (10/2023.) Szociális munka – Spiritualitás – Egyházak című tematikus száma alapján.