A franko - amerikai hibridekből származó rezisztens és államilag minősített szőlőfajták - Ifj. Kozma, P. (International Journal of Horticultural Science, 2002)
A franko - amerikai hibridekből származó rezisztens és államilag minősített szőlőfajták