Csemegeszőlő (Vitis vinifera L.) nemesítése és eredményei Magyarországon - Hajdu, E. (International Journal of Horticultural Science, 2002)
Csemegeszőlő (Vitis vinifera L.) nemesítése és eredményei Magyarországon