A Campus Fesztivál gazdasági hatásmérése, eredményességének vizsgálata az elmúlt 10 esztendő alapján - Pap, Réka (International Journal of Engineering and Management Sciences, 2018)
Évszázadok óta a különféle rendezvények, főként a fesztiválok fontos szerepet töltenek be a társadalom életében. Számos kutatás, tanulmány született már korábban, amelyek a magyarországi és külföldi fesztiválokat elemezték gazdasági, társadalmi és kulturális szempontból. A vizsgálatok elkészítésének alapvető problémája, hogy központilag nincsen vagy kevés adat áll rendelkezésre gazdasági hatásvizsgálatok elkészítéséhez. A kutatásom célja a meglévő adatok alapján egy átfogó gazdasági hatásmérés elkészítése a debreceni Campus Fesztiválról.