A fiatalkorúakkal szemben alkalmazható büntetések és intézkedések, különös tekintettel a szabadságvesztés büntetésre és a javítóintézeti nevelésre - Rajzinger, Ágnes (Debreceni Jogi Műhely, 2005)
Absztrakt nélkül.