A büntetotörvénykezés és a büntetés-végrehajtás Debrecenben a 18-20. században, különös tekintettel a Debreceni Királyi Törvényszéki Fogház működésére - Mohácsi, Barbara (Debreceni Jogi Műhely, 2005)
Absztrakt nélkül.