Nótári Tamás: A jognak asztalánál… 1111 jogi regula és szentencia latinul és magyarul. Budapest, Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó, 2008. - Szalóki, Gergely (Debreceni Jogi Műhely, 2009)
Absztrakt nélkül.