Molnár András (szerk.): Pártvezér, miniszterelnök, vértanú. Tudományos emlékülés a 200 éve született Batthyány Lajos miniszterelnök tiszteletére. Budapest - Zalaegerszeg, Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó – Zala Megyei Levéltár, 2008. - Kiss, Zoltán (Debreceni Jogi Műhely, 2009)
Absztrakt nélkül.