A kisebb súlyú cselekmények elmélettörténete. Árva Zsuzsanna: Fejezetek a közigazgatási büntetőbíráskodás elmélettörténete köréből, DE-ÁJK, Debrecen, 2008. 327. oldal - Szabó, Miklós (Debreceni Jogi Műhely, 2009)
Absztrakt nélkül.