A büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény módosításáról szóló T/9553. számú törvényjavaslat a büntetőeljárás gyorsítására irányuló célkitűzés tükrében - Nagy, István András (Debreceni Jogi Műhely, 2009)
Absztrakt nélkül.