Hibás teljesítés hibátlanul - Recenzió Csécsy Andrea: A szerződések hibás teljesítése, szavatosság, jótállás, minőségi kifogások intézése című munkájáról; In: Szikora Veronika (szerk.): Fogyasztóvédelmi magánjog – európai kitekintéssel - Andorkó, Imre (Debreceni Jogi Műhely, 2010)
Absztrakt nélkül.