Az orvosi tevékenység büntetőjogi szabályozásának vázlata különös tekintettel a foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés tényállására - Zákány, Judit (Debreceni Jogi Műhely, 2012)
Absztrakt nélkül