Recenzió a Czene Klára - Papp Tekla - Farkas Csaba –Strihó Krisztina „Társasági jog” című egyetemi jegyzetéhez (Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar; Szeged) - Boóc, Ádám (Debreceni Jogi Műhely, 2020)
Absztrakt nélkül