A fogyasztói adásvétel és a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok tagállami szabályozásának összehasonlító elemzése - Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia - Szikora, Veronika; Hajnal, Zsolt (Debreceni Jogi Műhely, 2021)
-