Recenzió Manuel Guțan: Sisteme de drept comparate. Introducere în teoria generală a dreptului comparat (Összehasonlító jogrendszerek. Bevezetés az összehasonlító jog általán - Fegyveresi, Zsolt (Debreceni Jogi Műhely, 2015)
Absztrakt nélkül.