A társadalomra veszélyesség – mint bűncselekmény fogalmi összetevő – értelmezése, különös tekintettel e fogalmi elem szükségességére, vagy elvetendőségére - Zádor, Orsolya (Debreceni Jogi Műhely, 2008)
Absztrakt nélkül.