A közigazgatás és az igazságszolgáltatás elválasztásának egyes jogtörténeti dimenziói Louis Pahlow: Justiz und Verwaltung. Zur Theorie der Gewaltenteilung im 18. und 19. Jahrhundert, Keip Verlag, 1999 - Árva, Zsuzsa (Debreceni Jogi Műhely, 2009)
Absztrakt nélkül.