Marcus Tullius Cicero: Válogatott védőbeszédek II. Fordította, jegyzetekkel ellátta és a bevezetést írta Nótári Tamás. Szeged, Lectum Kiadó, 2009. 224 oldal - Gulyás, Ábel (Debreceni Jogi Műhely, 2010)
Absztrakt nélkül.