Osztovits András: Az általános szerződési feltételek megjelenése a fogyasztói szerződésekben, tisztességtelen szerződési feltételek megítélése in: Szikora Veronika (szerk.): Fogyasztóvédelmi magánjog - európai kitekintéssel - Török, Éva (Debreceni Jogi Műhely, 2010)
Absztrakt nélkül.